ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ηλεκτρονικός Αγία Παρασκευή

Εκμεταλλευόμενοι την πολυετή εμπειρία μας, ο κάθε Ηλεκτρονικός Αγία Παρασκευή της εταιρείας μας παρέχει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες επιδιορθώσεις ηλεκτρονικών συσκευών και συστημάτων όπως Κάμερες, Συναγερμοί, Κεραίες, Δορυφορικά, Τηλεοράσεις, Υπολογιστές, Internet & Wi-Fi δίκτυα. Οι εγκαταστάσεις και επισκευές γίνονται από αξιολογημένους ηλεκτρονικούς και όχι από τρίτα πρόσωπα.

Στην εταιρεία ILEKTRONIKOS24, ο κάθε τεχνικός εγκαταστάτης ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αναλαμβάνει εγκατάσταση-επισκευή συστημάτων συναγερμού και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, εγκατάσταση-επισκευή-ρύθμιση δορυφορικών συστημάτων, NOVA, και ατομικών-κεντρικών κεραιών, ρυθμιση και επισκευη τηλεορασης αγια παρασκευη, επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών (στερεοφωνικά, DVD players, ραδιόφωνα, home cinema, κάμερες, τηλεχειριστήρια), επισκευή υπολογιστών και εγκατάσταση-ρύθμιση γραμμής Internet και Wi-Fi δικτύων σε Αγία Παρασκευή και Αττική.

Αναζητάτε εξουσιοδοτημένος Ηλεκτρονικός σε Αγία Παρασκευή; Στην εταιρεία μας θα βρείτε τον τεχνικό που θα διορθώσει την ηλεκτρονική βλάβη, τόσο μιας μεμονωμένης συσκευής όσο και μιας ολοκληρωμένης εγκατάστασης, με συνέπεια, ασφάλεια και εγγύηση ανταλλακτικών. Οι ηλεκτρονικοί μας παρέχουν άμεση λύση και επισκευή συστημάτων συναγερμού, κεραιών, δορυφορικών συστημάτων, υπολογιστών, NOVA, γραμμή Internet και τοπικού Wi-Fi δικτύου σε προσιτές τιμές.

Τ: 213 090 58 86

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Επισκευή Κεραιών & Δορυφορικών Συστημάτων Αγία Παρασκευή
Επισκευή Τηλεόρασης & Ηλεκτρονικών Συσκευών Αγία Παρασκευή
Επισκευή Καμερών & Συναγερμών
Επισκευή Υπολογιστών
Επισκευή Τηλεφωνικών & Ίντερνετ (Ασύρματων) Συνδέσεων

Επιλύουμε άμεσα κάθε ηλεκτρονική βλάβη!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοφιλείς Εργασίες

Εγκαταστάσεις Επίγειων Κεραιών Αγία Παρασκευή

Εγκατάσταση ατομικής και κεντρικής επίγειας κεραίας σε Αγία Παρασκευή και Αττική

Συντήρηση Συναγερμού

Συνήθως η συντήρηση (service) του συναγερμού γίνεται κατόπιν κάποιου προβλήματος (π.χ. με τη σειρήνα / το κουτί συστήματος / την τροφοδοσία / την μπαταρία) στο σύστημα συναγερμού

Επισκευή Τηλεόρασης Αγία Παρασκευή

H επισκευή της τηλεόρασης Αγία Παρασκευή αφορά κυρίως προβλήματα που σχετίζονται με παραμόρφωση ή απώλεια της εικόνας, προβλήματα ήχου, χρωμάτων, εναλλαγής καναλιών, προβλήματα εκκίνησης

Ρύθμιση Τηλεόρασης

Τις περισσότερες φορές τα προβλήματα ρύθμισης τηλεόρασης ξεκινούν είτε
από τη δυσκολία κατανόησης του τρόπου σάρωσης καναλιών ή από τη
δυσκολία σύνδεσης του αποκωδικοποιητή (εάν απαιτείται) ή από τη δυσκολία
κατανόησης του τηλεκοντρόλ

Εγκαταστάσεις Δορυφορικών Κεραιών NOVA, OTE TV

Εγκατάσταση δορυφορικών κεραιών OTE TV και NOVA σε Αγία Παρασκευή και Αττική

Επισκευή Ηλεκτρονικών Συσκευών

Συνήθως αναφερόμαστε σε βλάβες που παρουσιάζουν ηλεκτρονικές συσκευές
όπως στερεοφωνικά, ραδιόφωνα, συστήματα ήχου, home cinema, DVD
players, κάμερες, τηλεχειριστήρια

Επισκευή Υπολογιστών

Η επισκευή υπολογιστών Αγία Παρασκευή συνήθως αφορά εργασίες όπως windows format, αλλαγή τροφοδοτικού, καθαρισμός ιών, αναβάθμιση υπολογιστή, εγκατάσταση παιχνιδιών και προγραμμάτων, αναβάθμιση RAM και επεξεργαστή, ανάκτηση αρχείων, προστασία από κακόβουλα λογισμικά

Ασύρματη και Ενσύρματη Σύνδεση στο Internet

Συχνές αιτίες προβλήματος είναι κάποιο πρόβλημα με το LAN καλώδιο,
λανθασμένη σύνδεση με τον (ασύρματο) router, ελαττωματική LAN θύρα,
δυσκολία κατανόησης του τρόπου λειτουργίας του router και σύνδεσής του με
τα περιφερειακά συστήματα του υπολογιστή

Ηλεκτρονικοί, Ηλεκτρονικός Αγία Παρασκευή

Η εταιρεία ILEKTRONIKOS24 ασχολείται με δορυφορικά συστήματα και επίγειες κεραίες, συναγερμούς, ηλεκτρονικές συσκευές, υπολογιστές, δίκτυα και Internet σε επίπεδο εγκατάστασης, επισκευής (συντήρησης) και ρύθμισης των αντίστοιχων συσκευών και συστημάτων.

Διαθέτοντας καταρτισμένους ηλεκτρονικούς και ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό εργαστήριο όλοι οι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ της εταιρείας μας αναλαμβάνουν βλάβες που προκύπτουν σε ηλεκτρονικές (μεμονωμένες) συσκευές και σε εγκαταστάσεις δορυφορικών συστημάτων, κεραιών, συναγερμών και δικτύων 365 ημέρες το χρόνο.

Για Ηλεκτρονικός σε Αγία Παρασκευή και Αττική καλέστε μας για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις.

Εγκατάσταση-Επισκευή Δορυφορικών Συστημάτων NOVA, ΟΤΕ TV

Σε επίπεδο δορυφορικών συστημάτων (ΟΤΕ TV, NOVA, ελεύθερων) το ζητούμενο είναι πάντα η απροβλημάτιστη τηλεθέαση. Πολλές φορές όμως παρουσιάζονται προβλήματα λήψης που ξεκινούν από την ίδια την εγκατάσταση του δορυφορικού (σταθερού ή κινητού) κατόπτρου. Ο εγκαταστάτης ηλεκτρονικος αγια παρασκευη θα ελέγξει την τοποθέτηση της βάσης του κατόπτρου, τη ρύθμιση της ανύψωσης, τον προσανατολισμό, την απόκλιση και την στροφή του LNB.

Εγκατάσταση-Επισκευή Επίγειων Κεραιών (Ατομικών/Κεντρικών)

Στον τομέα των επίγειων κεραιών τα προβλήματα που παρατηρούνται στην αναλογική λήψη είναι συνήθως το πάγωμα της εικόνας, η παραμόρφωση της εικόνας και το «χιόνι» μέσα στην εικόνα. Σε κάθε περίπτωση οι εξειδικευμένοι εγκαταστάτες/ηλεκτρονικοί μας θα σας κατευθύνουν στην επιλογή της κατάλληλης κεραίες σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής της κεραίας.

Επισκευή Τηλεόρασης LED, LCD, PLASMA

Ταλαιπωρήστε από μαύρες γραμμές στην τηλεόρασης ή από βλάβη στην οθόνη ή από ξαφνική αύξηση της έντασης του ήχου; Έχετε εντοπίσει βλάβη στα ηχεία της τηλεόρασης ή έχετε απογοητευτεί στη διαπίστωση ότι τα κανάλια δεν αλλάζουν ή στο ότι η τηλεόραση δεν ανοίγει; Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μη σκεφτείς να πετάξεις την τηλεόρασή σου. Ο εξειδικευμένος τεχνικός μας θα αξιολογήσει τη βλάβη και θα προχωρήσει αντίστοιχα στην επισκευή τηλεόρασης σε Αγία Παρασκευή και Αττική εστιάζοντας στη χρήση επώνυμων ανταλλακτικών (όπου απαιτείται). Επισκευάζουμε τηλεοράσεις όλων των μοντέλων, όπως Samsung, LG, Philips, Sony, Panasonic, Toshiba, Thomson, Funai, Grundig, F&U, Bluesky, United

Εγκατάσταση-Επισκευή Συστημάτων Συναγερμού-Καμερών

Η εταιρεία ILEKTRONIKOS24 διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία στην εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού. Ένας εξειδικευμένος ηλεκτρονικός έρχεται στο χώρο σας και αφού προβεί στη σχετική μελέτη των χώρων της κατοικίας και της επιχείρησής σας αναλαμβάνει την εγκατάσταση του ενδεδειγμένου συστήματος συναγερμού. Σημεία προσοχής αποτελούν: α) ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου β) πιστοποιημένος εγκαταστάτης γ) επώνυμο σύστημα συναγερμού δ) ύπαρξη ανιχνευτών κίνησης εξωτερικού χώρου ε) δυνατότητα GPRS ζ) εμπειρία στην τοποθέτηση.

Επισκευή Υπολογιστών

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στην επισκευή υπολογιστών Αγία Παρασκευή παρέχουμε άμεση και εγγυημένη επιδιόρθωση όλων των προβλημάτων που αφορούν τον υπολογιστή σας. Εστιάζοντας στη σωστή διάγνωση και έκταση του προβλήματος, ο τεχνικός της εταιρείας μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή στο λογισμικό ή το hardware του υπολογιστή σας. Οι εργασίες συντήρησης και επισκευής ενός υπολογιστή συνήθως αφορούν: υπερθέρμανση υπολογιστή / αλλαγή τροφοδοτικού / αντικατάσταση δίσκου / αναβάθμιση υπολογιστή / εγκατάσταση παιχνιδιών και προγραμμάτων / αναβάθμιση RAM / αντικατάσταση κάρτας γραφικών / ανάκτηση αρχείων / αφαίρεση ιών και κακόβουλων λογισμικών.

Σύνδεση στο Internet-Υποστήριξη Δικτύων

Δεν είναι λίγες οι φορές που προβλήματα όπως η λανθασμένη σύνδεση καλωδίων στο router, οι εσφαλμένες ρυθμίσεις στον υπολογιστή, κάποια δυσλειτουργία στο λειτουργικό ή κάποια βλάβη στην κάρτα δικτύου αποτελούν βασικούς λόγους που ο υπολογιστής σας δεν μπαίνει στο ίντερνετ (αφού έχει εξαιρεθεί κάποιο πρόβλημα από την πλευρά του παρόχου). Ανεξαρτήτως
προβλήματος, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα τον εντοπισμό του προβλήματος εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη πρόσβαση στο ίντερνετ. Ταυτόχρονα, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη δικτύων και υπηρεσίες (ασύρματης) διασύνδεσης του υπολογιστή σας με περιφερειακές συσκευές.

Τι Λένε για Εμάς

Παρουσιάστηκαν «χιόνια» στην οθόνη της τηλεόρασης και απευθυνθήκαμε στην ILEKTRONIKOS24. Ο αρμόδιος ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΙΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ έδωσε οριστικό τέλος στο πρόβλημα άμεσα και γρήγορα.

Κάτια

Αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τη λήψη του NOVA δορυφορικού συστήματος. Ο ηλεκτρονικός NOVA Αγία Παρασκευή που ήρθε τοποθέτησε σωστά τη βάση του κατόπτρου και ρύθμισε την ανύψωση σε προσιτό κόστος. Πλέον η λήψη είναι καμπάνα!

Μίλτος

Όταν οι άλλοι λένε «πέτα το», οι ηλεκτρονικοί της εταιρείας σας λένε «το αναλαμβάνουμε». Έφερα ένα παλαιό υπολογιστή που ήταν για απόσυρση και έφυγα με έναν αναβαθμισμένο υπολογιστή που λειτουργεί σφαίρα.

Διονύσης

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ NOVA & OTE TV ΣΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Η ILEKTRONIKOS24 διαθέτει ηλεκτρονικούς και εγκαταστάτες που αναλαμβάνουν τόσο την επισκευή επίγειων κεραιών όσο και την επισκευή δορυφορικών συστημάτων (NOVA, ΟΤΕ TV, Ελεύθερων) σε Αγία Παρασκευή και Αττική.

ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΕ;

Οι τεχνικοί τηλεόρασης της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την επισκευή τηλεοράσεων όλων των μοντέλων όπως Samsung, LG, Philips, Sony, Panasonic, Toshiba, Thomson, Funai, Grundig, F&U, Bluesky, United.

ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΦΘΗΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ;

Σε κάθε περίπτωση συστήνουμε να είστε επιφυλακτικοί. Προτού προβείτε στην αγορά ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού απευθυνθείτε στην ILEKTRONIKOS24. Ο αρμόδιος ηλεκτρονικός μας θα χαρεί να σας προτείνει το κατάλληλο σύστημα συναγερμού για την κατοικία ή την επιχείρησή σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Επισκευάζουμε επί τόπου ή στο χώρο μας τον υπολογιστή σας σε επίπεδο λογισμικού και hardware. Σε καμία περίπτωση μην πετάξετε τον υπολογιστή σας στην ανακύκλωση εάν δεν έχετε βεβαιωθεί πρώτα ότι χρήζει κάποιας αξιόπιστης αναβάθμισης.